xbox-one


Madden NFL 18 Xbox One

Platform:

XBOX ONE

Műfaj:

Sport

Korhatár:

3 éven felettieknek

Garancia:

1 év

RaktáronMadden NFL 18 Xbox One ismertető

 

A Madden NFL legújabb részében sok újdonság vár ránk, többek között a FIFA-ból ismert „ The Journey” sztori mód megjelenik az amerikai focis kiadásban is. Szintén a FIFA-hoz hasonlóan a Madden is megkapja a „motorcserét”, hiszen a Madden 18-at már a Frostbite motor hajtja, ami javulást eredményez a látványban, teljesítményben és lehetővé teszi a játékmenetbeli újításokat is. A játék borítóján az ötszörös Super Bowl győztes, New England Patriots irányító Tom Brady látható.  A Longshot névre hallgató sztori mód során a texasi Devin Wade bőrébe bújhatunk, és már a középiskolai, egyetemi bajnokságoktól kezdve kísérhetjük az irányító karrierjét.

Karakterünk célja nem lehet más, mint, hogy friss újoncként draftolja egy NFL csapat, és ezért mi küzdhetünk meg az alapoktól kezdve. A Madden 18 újítása még a Madden Ultimate Team mód, ahol 3v3 meccseket játszhatunk barátainkkal egy csapatot alkotva és szerezhetünk nyertes touchdown-t, akár online akár offline játszunk.  Lehetőségünk van hetente frissíteni az adatbázist az NFL hivatalos oldaláról, így akár kiállhatunk a hétvége all-star csapatával is, valamint rendelkezésünkre állnak a legfrissebb csapatösszeállítások és statisztikák is.

A Madden 18 soha nem látott módon képes a képernyőre varázsolni az NFL világát, köszönhetően a legfrissebb statisztikáknak és a Frostbite motornak a játék jóval reálisabb mint valaha is volt. A játékmenet átdolgozásának köszönhetően egyre kreatívabban irányíthatjuk az adott játékot, ha az előre kiválasztott playt valamiért mégsem tudjuk megdobni kereshetünk másik lehetőséget ezzel biztosítva az életszerűbb hatást. Az élmény idén is garantált, versenyezz online, a több futott vagy passzolt yard-ért és győzd le ellenfeled az okosan kiválasztott taktikával. A hangulat olyan akárcsak Te is ott lennél az arénában!

 

  • 1081 Budapest, Kiss József utca 5.
  • +36 20 469 3912
  • Üzletünk előtt parkolási lehetőség!
  • info@gamersroom.hu